PITOPREST logo

Servicii

 

      SC PITO PREST SRL este una din primele companii private care activeaza pe piata. Infiintata in anul 1993, a cunoscut o continua dezvoltare fapt dovedit de cresterea continua a cifrei de afaceri, a numarului de clienti si a personalului angajat in firma.Prin competenta demonstrata am ajuns sa efectuam montaje in locatii din ce in ce mai exigente, fiabilitatea demonstrata in timp a produselor montate de noi ne-a recomandat si ne recomanda in continuare, astfel ca trendul ascendent pe care ne aflam isi gaseste in foarte mare parte explicatia.Ne-am straduit si ne straduim sa efectuam lucrarile incredintate la parametrii cei mai ridicati, stim ca un client multumit ne va recomanda si altuia, fapt care poate contribui de asemenea la dezvoltarea companiei nostre.Cele mai bune recomandari sunt insasi lucrarile efectuate pina acum, in caz ca doriti amanunte suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

     SC PITO PREST SRL va ofera solutii complete si eficiente pentru orice tip de ascensoare / lifturi si instalatii de ridicat. Principiile dupa care societatea noastra functioneaza sunt acelea de a asigura siguranta si confortul utilizatoriilor de asecensoare, de aceea dispeceratul nostru este deschis 24h/24h, pentru ca echipa noastra- competitiva, cu adevarat calificata si specializata in acest domeniu, poate intervenii in cel mai scurt timp posibil.

     SC PITO PREST SRL Brasov va ofera servicii variate de : mentenanta (intretinere) ascensoare, revizii ascensoare, modernizari ascensoare si montaj ascensoare.

 • Montaj ascensoare:
  Asiguram montajul si punerea in functiune cu personal cu adevarat calificat.
 • Modernizare ascensoare:
  Efectuam lucrari complexe de reparatii si modernizare conform cerintelor actuale din domeniu.
 • Mentenanta ascensoare:
  Oferim service autorizat si operativ, echipat cu logistica moderna, asigurat pe intreg teritoriul judetului Brasov, teste si autorizari conform prevederilor si prescriptiilor tehnice in vigoare 24h/24h.
 • RSVTI:
  Operatorul RSVTI desemnat in conformitate cu prevederile Legii 64 /2008 si a Ordinului nr. 130/2011 emis de catre Inspectorul de Stat Sef al ISCIR, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 395 din 06 iunie 2011, raspunde de identificarea, inregistrarea la ISCIR, intretinerea si repararea instalatiilor/echipamentelor ISCIR detinute de catre persoanele juridice cu care are contract de prestari de servicii sau de munca, precum si de exploatarea corecta si legala a acestora in conformitate cu prevederile Prescriptiilor Tehnice din colectia ISCIR in vigoare.

 

       Pentru ajutorul si confortul clientilor nostrii, dar si al viitorilor clienti ,regasiti pe site un formular de comanda pentru  mentenanta (intretinere) ascensoare, revizii ascensoare, modernizari ascensoare si montaj ascensoare. Nu ezitati sa ne contactati  indiferent de problemele pe care le intampinati la ascensorul dumneavoastra, fie el hidraulic sau electric.