PITOPREST logo

Despre noi

 

SC PITO PREST SRL este inregistrata la Registrul Comertului cu nr: J08/2781/1993 , avand ca obiect principal de activitate; procurare, instalare si service pentru lifturi noi dar si intretinere, reparatii si modernizari pentru orice categorie de lift existent, scari si trotuare rulante , platforme de orice tip , parcari si garaje auto etajate si supraetajate, pivotante ideale pentru orice tip de spatiu.

Produsele livrate de noi se potrivesc perfect cerintelor clientilor nostrii si sunt realizate conform standardelor europene in vigoare. Suntem autorizati ISCIR pentru domeniile de activitate mentionate , avem implementat si aplicam un sistem al calitatii certificat pentru proiectare, fabricatie, instalare service si mentenanta a echipamentelor.

Aflandu-ne intr-o dinamica permanenta si avand din ce in ce mai multi clienti , respectul fata de acestia si mentinerea lor in aria noastra de activitate, ne obliga la ivestitii in raport cu cifra de afaceri in toate directiile de activitate, aceste investitii permitandu-ne pe viitor o si mai mare dezvoltare.

Societatea dispune de personal calificat de specialitate pentru proiectare, instalare de lifturi noi, dar si pentru reconditionari , modernizari intretinere si depanare pentru toate tipurile de instalatii de ridicat. Echipele de interventie fiind dotate cu echipamente adecvate pentru interventii rapide.

SC PITO PREST SRL presteaza servicii de Operator RSVTI precum si de consultanta in domeniu prin personal propriu, atestat si autorizat ISCIR.

Lifturile fiind din ce in ce mai mult utilizate , ele reprezentand si o necesitate, sunt un element important pentru aplicatiile din constructii precum si modernizarea si reconditionarea constructiilor existente. Avem posibilitatea de a importa produse de calitate de la firme consacrate in domeniul lifturilor, acestea putand fi realizate la dorinta expresa a clientilor nostrii in orice varianta constructiva si de finisaj dorita de acestia, lifturile fiind proiectate prin metode noi si avansate din punct de vedere tehnic si aspectuos,totodata fiind atractive, durabile si elegante. Disponibile in variante constructive potrivite pentru orice destinatie cum ar fii: imobile de birouri, imobile de locuinte, centre de afaceri, hoteluri, complexe comerciale, aeroporturi, centre industriale, hale, depozite, spitale, etc. Lifturile furnizate de noi raspund cu success oricaror cerinte, acestea pot fi usor realizate in concordanta cu zonele de acces catre ele.